20 Sep kl. 17.41

Uppgift 4 – Min Favoritplats

Det finns några platser jag verkligen kan slappna av på.

Uppe i Ävja, i Patrics famn och vid havet.

Ävja är min familjs sommarställe och jag älskar att vara där. Jag älskar att målarfärgen flagnar i hallen, jag älskar hur det doftar, hur träden låter utanför fönstren, hur tyst det är, hur nära naturen man är och att man kan gå runt hur som helst. Det finns ingen, verkligen ingen, som kan se en. Om man åker till vänster vid vägskälet åker man förbi världens finaste natur precis vid havskanten. Bergen ändrar färg i solnedgången och man kan inget annat än att bara andas och njuta. Om man åker till höger åker man mot korna, hästarna, fåren, åsnorna (!) och "vår" sjö. Allting är perfekt där uppe.

De andra två ställena kan man kanske slå ihop! Patrics famn - vid havet. Det låter perfekt. Båda är fina var för sig och tillsammans är de helt oövervinnliga. Havet får mig att slappna av. Där kan jag sitta i timmar och bara vara.

 

 

 
Postat i kategorin: Uppgifter & Listor
19 Sep kl. 22.58

Uppgift 3 – Min Pojkvän

Patric Hill. Patric Hill Winberg. Min älskande, perfekta man.

Vi träffades för snart två år sedan och det har inte gått en dag som jag har känt mig osäker på den mannen. Vi är "Meant to be" (som en av våra låtar säger) och vi gör varandra lyckliga.

 

Han har brunt lockigt, tjockt hår (som är hur fint som helst på morgonen utan gelén) och grå-blå-gröna ögon med en prick uppe till vänster på vänster öga. Han är den jag vill vakna upp med varje morgon, och den famnen jag vill somna i varje kväll. Jag älskar parfymen han bär, hans värme när jag fryser, när han pussar mig på pannan, när vi duschar eller badar ihop, när han kittlar mig, när jag klipper hans hår, när han kommer upp bakifrån och kramas, när han frågar "ska vi äta rester idag?" (vilket för mig betyder att ett förhållande är på RIKTIGT) och när han håkller om mig precis sådär som bara han kan.

 

 
Postat i kategorin: Uppgifter & Listor
19 Sep kl. 22.52

Uppgift 2 – I min Handväska

 

I min fina, fina Michael Kors- Väska har jag det viktigaste.

 

 

Nycklar samt plånbok. Jag har också alltid med mig min Mary Kay-necessär med mitt favoritsmink.

I väskan finns också alltid tuggummi, något sött, telefon, hörlurar, tofsar, nagelfil, läppglans, tamponger och Pamol.

 

 
 
 
 
Postat i kategorin: Uppgifter & Listor